​Audi zbulon “bishat” e reja RS Q3 dhe RS Q3 Sportback

ardita 0

Audi ka prezantuar dy modele RS nga familja Q3 në të njëjtën kohë. Përveç gjeneratës tjetër Audi RS Q3, ekziston një variant i performancës së lartë të coupe Q3 Sportback.

Nën ‘kapuçin’ e të dy makinave është i njëjti motor – një turbo-benzinë 2.5 me pesë cilindra që siguron 400 kuaj fuqi dhe çiftëzohet me një automatik me 7 shpejtësi S.

Fuqia transmetohet në të katër boshtet me sistem quattro të Audi. RS Q3 dhe RS Q3 Sportback përshpejtojnë nga 0 në 100 km/h për vetëm 4,5 sekonda para se të arrijnë në maksimum, elektronikisht të kufizuar 250 km/orë.

Audi RS Q3 dhe RS Q3 Sportback mbërrijnë në tetor. Çmimi i Audi RS Q3 në Gjermani fillon nga 63.500 euro, dhe versionet Sportback nga 65,000 euro.