1325 kuaj fuqi? Ja se kush është super makina që e bën të mundur këtë gjë!

liridona 0

Milan Red është është një nga prodhimet më të mira të Austrisë dhe mund të shkojë nga zero në 60 m/orë në më pak se 2.5 sekonda.

Ne nuk jemi 100% të sigurt se ku Milan CEO Markus Fux i merr paratë e tij. Ai mund të jetë një nga mbretëritë e vjetra evropiane që ka miliarda të shpëtuar që kur plaga e zezë ishte një problem dhe tani ai mund të jetojë jetën e tij më të mirë si një playboy ndërkombëtar dhe krijues i kësaj super makine.

Kjo është Milan Red, helikopteri i parë austriak i ndërtuar ndonjëherë. Vetëm 99 prej këtyre makinave do të bëhen ndonjëherë, me 18 tashmë të shitur për çmimin prej 2.1 milion dollarë. 1% do të duhet të veprojnë shpejt për të marrë dorën e tyre 81 të mbeturat.
Brenda është një V-6, 6.2-L që thuhet se prodhon 1.325 kuaj fuqi dhe 1.303 lb-ft çift rrotullues. Shpejtësia më e lartë pritet të jetë mbi 249 m/orë.