15 timonat më të çuditshëm që kanë krijuar ndonjëherë prodhuesit e makinave

ardita 0

Kur bëhet fjalë për krijimin e një makine, ka disa fusha kryesore në të cilat dizajnerët e përqendrojnë më shumë kohën e tyre dhe kjo është sigurisht në pjesën e jashtme të automjetit. Por sigurisht pjesa e brendshme nuk lihet pas dore.

Në pjesën e brendshme të makinës, dizajni i timonit ka tendencë të anashkalohet për sa i përket rëndësisë, por sigurisht ka shumë makina që kanë një dizajn të mërzitshëm të timonit por e kanë të rehatshme. Por ka edhe prodhues makinash që pëlqejnë të ndërmarrin rreziqe, e krijojnë timonat që ata ëndërrojnë gjë që e bën makinën gjithnjë e më të paharrueshme. Edhe nëse dizajni i brendshëm i makinës është ‘i shëmtuar’ një timon me dizajn të mahnitshëm do ta zbukuronte shumë dizajnin madje mund edhe ta veçojë një makinë nga turma.

Më poshtë do të shikoni 15 timonat më të çuditshëm që kanë guxuar të krijojnë prodhuesit e automjeteve:

15.  Subaru XT

14. Ford Fairmont XE Ghia

13. Citroen DS

12. Citroen Karin

 

11. Spyker C8

10. Maserati Boomerang

9. Aston Martin Lagonda

8. Lancia Beta Trevi

7. ItalDesgin Aztec

6. Oldsmobile Incas

5. Mazda MX-03

4. Nissan Cue-X

3. Pagani Zonda R

2. Lotus Evija

1. Ford “Wrist Twist” System