2018 Bentley Continental GT Supersports Convertible – Panairi Ndërkombëtar i Makinave të 2018 në Kanada

ardita 0

Bentley prezantoi modelin se saj më të ri i cili është më i shpejtë dhe më i fuqishëm,  Continetal  GT Supersports.  Arrin një shpejtësi maksimale prej 336 km/h dhe përshkon nga 0-100 km/orë në  vetëm 3.4 sekonda.  Bentley Continetal  GT Supersports është makina sedan më luksoze dhe më e shpejta në botë.

Bentley Continetal  GT Supersports ka një të dizajn të jashtëm dhe të brendshëm shumë të veçantë. Ky dizajn i veçantë vihet re edhe tek rrotat e  Supersports, vijat e zeza në pjesën e jashtme dhe është theksuar standardi i karbonit në brendësi. Modeli i shkëlqyesr me shirita në panelet e dyervve doli më  bukur se sa parashikohej, edhe pse krijuesit mund të zgjidhnin midis disa materialeve të ndryshme prej lëkure, druri etj.

Stili i saj unik ofron luks dhe  komoditet gjithashtu ky stil unik i jep makinës pamjen e bukur sportive që ajo ka. Motorri i fuqishëm W12, i cili është ristrukturuar posaçërisht për Supersport, me turbina të performancës së lartë, me pajisje motorrike të teknologjisë së fundit etj kanë bërë që  Bentley Continetal  GT Supersports të jetë aq i shpejtë si edhe më i fuqishëm.

Lini një Përgjigje