2020 RSQ8 është një Lamborghini Urus me kostumin e Audi

liridona 0

Esencialisht ajo që kemi këtu është një Lamborghini Urus me kostumin e Audi. Makina ka motor 4.0-litër twin-turbo V8 me 592 kuaj fuqi.

Audi RSQ8 i ri nuk është makina e parë e cila shitet me një grilë e cila të duket si një mburojë lojtarësh Hokej në akull.

Esencialisht ajo që kemi këtu është një Lamborghini Urus me kostumin e Audi. Makina ka motor 4.0-litër twin-turbo V8 me 592 kuaj fuqi.Kur është duke udhëtuar për të ulur konsumin e karburantit makina ndalon nga funksioni 4 prej cilindrave. Makina përshpejton nga 0-100 km/h në 3.8 sekonda por ka një shpejtësi maksimale të kufizuar prej 305 km/h.Trupi i RSQ8 është mbushur me teknologji i cili të jetë sa më i lehtë dhe i vogël. Vjen me amortizimi të kontrolluar elektrikisht i cili lufton fizikën në kthesa por qetësohet kur timoni është drejtë mbi disqet 23-inç. RSQ8 është 50mm më e shkurtër dhe 40mm më e ulur për të reduktuar fërkimin dhe rritur shpejtësinë.

Por nuk përfundon e gjitha këtu sepse makina ka një sistem hibrid 48-volt dhe kur bateria është plot, motori fiket për të vijuar udhëtimin mbi fuqinë elektrike.Audi ka hedhur çdo gjë në këtë makinë sepse është modeli i dytë Q i cili merr trajtimin RS pas Audi RSQ3. Sistemi i frenimit përbëhet nga 10 pistona dhe disqe prej qeramike të cilat i kursejnë peshë prej 12kg për çdo kthesë makinës.Audi ka hedhur çdo gjë në këtë makinë sepse është modeli i dytë Q i cili merr trajtimin RS pas Audi RSQ3. Sistemi i frenimit përbëhet nga 10 pistona dhe disqe prej qeramike të cilat i kursejnë peshë prej 12kg për çdo kthesë makinës.