300.000 Dollarë mungojnë nga parat që ranë në rrugë nga makina e blinduar që po i transportonte(video)

Mariglen 0

Në East Rutherford të New Jersey – Afro 300.000 dollarë nuk janë gjetur ende dy ditë pasi dy thasë me para ranë nga makina e blinduar që po i transportonte.

Për ato që nuk e kanë degjuar këtë lajm, me datë 14 Dhjetor një mjet transporti i blinduar po transportonte para. Për shkak të një difekti mekanik në deren e pasme, sapo makina doli ne autostradë dhe rriti shpetësinë, parat filluan duke fluturuar me gjithë kuptimin e fjalës.  Dy thasë plotë me para u boshatisen pasi kartëmonedhat ishin shperndarë në autostradë.

Kjo ngjarje kishte si pasojë krijimin e trafikut dhe të shkaktimit të askidentëve. Siç shikohet dhe në video, njërëzit po kërkojnë për para në rrugë. Këto pamje as në skenar filmi nuk i kemi parë. Totali i parave ishin rreth 500.000 dollarë dhe janë gjetur vetëm 205.000 dollarë.

This post is also available in: English