Advanced Yachts ka përfunduar së ndërtuari jahtin Jikan

Mariglen 0

Kantieri italian Advanced Yachts ka përfunduar së ndërtuari jahtin prej 24 metrash të njohur me emrin Jikan. Ky jaht u dizenjua nga arkitetktët John Reichel dhe Jim Pugh në bashkëpunim me studion italiane të dizainit Nauta Design. Jikan do të udhëtojë përreth detit Adriatik për të vijuar udhëtimin drejt Siçilisë dhe pastaj në Sardenjë.

Kantieri e konsideron këtë si një përfundim të susksesshëm të punës së bërë nga ndërtuesit, inxhinierët dizenjuesit edhe të gjithë të tjerët që morën pjesë në ndërtimin e jahtit.

This post is also available in: English