Anija lundruese më e madhe në botë është thjesht mahnitëse

armir 0

Kjo është anija lundruese më e madhe në botë dhe të lë pa frymë.

Në të thjeshtësisht mund të fusësh 80 fusha futbolli dhe ka një kapacitet të mbajë 6,680 të ftuar bashkë me 2,200 persona të tjerë që janë ekuipazh.
Brenda kësaj anije gjithashtu ka një rrëshqitëse shumë të lartë dhe do ju marrë 20 sekonda të arrini nga sipër për në pjesën e poshtme. Por përveç kësaj rrëshqitëse mund të provoni dhe 3 të tjera që janë brenda anijes. Nëse kjo gjë nuk ju mjafton, aty brenda ka gjithashtu dy rrëshqitëse serfi, një litar rrëshqitës të lartë sa 9 doke dhe shumë më shumë.

Në barin e lokalit ju shërbejnë robotët duke ju përgatitur kështu kokteile me ngjyra të mahnitshme. Gjithashtu mund të kënaqeni me krijime të ndryshme në guzhinë. Dhomat dhe suitat janë gjithashtu të mahnitshme.

“Simfonia e Detërve” ka filluar lundrimin nga Barcelona në pranverë të vitit 2018 dhe në vjeshtë do ikë në Karaibe.
Kjo anije lundruese me 18 doke me të vërtetë që është më e mira në qarkullim për momentin.

This post is also available in: English