Arsyeja pse ne shqiptarët kemi fiksim benzat (Video)

Mariglen 0

Mercedez Benz nuk shteron kurrë së krijuari, evoluari dhe suprizuari. Pavarësisht viteve të shumta në treg, ajo nuk ka ndalur kurrë së prodhuari makina të besueshme dhe dinamike. Me modelin koncept Mercedez-Benz AMG GT na tregon që e ardhmja e makinave Mercedez është akoma më premtuese.

Versioni i shfaqur në videon më poshtë ka një ngjyrë vishnje të errët që sipas ndricimit dhe këndit nga ku e shikoni, ajo merr hije te magjishme. Gjë tjetër që bien në sy është marmita gjashtë këndore e pozicionuar në mes të pjesës së pasme. Pjesë e përparme ngjan shumë agresive dhe sportive sigurisht pa munguar stema e madhe e kompanisë gjermane në mes, që karakterizon modelet AMG. Dhe për ti dhënë pergjigje pyetjes së shtruar në titullin e këtij artikulli, thjeshtë shikoni videon.

Lini një Përgjigje