As nuk do tju shkojë nëpër mëndje sesa do të kushtojë një ATS GT Launch Editions!

liridona 0

Për ATS GT Launch Editions është dhënë një çmim dhe më shumë detaje për blerësit e ardhshëm.

Automobili Turismo dhe Sport Automobili (i njohur më mirë si ATS) ka qenë duke punuar shumë për të prezantuar , GT Launch Edition. I zbuluar në garën prestigjioze The Quail – A Motorsports Gathering gjatë Javës së Automjeteve të Monterey, GT është një super-veturë gati t’iu kundërvënë skuadrave të Ferrarit dhe Lamborghinit.

Ka një motor 3.8-L twin-turbo V8 që nxjerr 730 kuaj fuqi, edhe pse mund të prodhonte 830 kuaj fuqi në qoftë se do të blinin ATS Corsa Package. Ne nuk kemi ndonjë statistikë të performancës, por ne e dimë se shasia dhe trupi i makinës janë bërë nga fibra karboni për ta bërë atë sa më të lehtë të jetë e mundur.

Nqs do te flasim për interioirin e kësaj super makine,normalisht jemi të sigurt qëështë super luksoze,dhe në fakt ashtu është.

Do të prodhohen vetëm 12 GT Launch Editions, ku secili prej tyre do të kushtojë 850,000 dollarë.