As nuk ju shkon nëpër mëndje sesa fuqi ka ky Roush F-150 Nitemare 2018! (Video)

liridona 0

Performanca e Roush është krijimi më i fundit dhe më i madh i Ford-it: F-150 Nitemare.

Herën e fundit që Roush preku një Ford F-150 ishte persa i përket përmirsimit të saj duke e paisur me nje motor super te fuqishem. Kjo gjë vazhdon me 2018 Roush F-150 Nitemare, një super kamion.

Nën kofano, Roush i jep Ford-it një motor 5.0-L V8, një paketë kompresor TVS R2650, duke i dhënë F-150 më shumë energji sesa ka pasur ndonjëherë më parë. Nga 395 kuaj fuqi dhe 400 lb-ft çift rrotullues, versioni Roush tani merr 650 kuaj fuqi dhe 610 lb-ft çift rrotullues.

Marrëveshja tjetër e madhe me Nitemare është instalimi i një sistemi të ri me një shkarkesë aktive opsionale. Sistemi i shterimit aktiv të dyfishtë të Roush përdor “teknologjinë e valvulave të performancës” për të përmirësuar dhe theksuar zërin e motorit të Nitemarës dhe vjen me 4 cilësi: modaliteti i turneut, modaliteti i hapur, modaliteti i sportit dhe modaliteti i porosisë.Për më shumë detaje shikoni videon e mëposhtme: