Aston Martin synon të arrijë Ferrari-n në të ardhura

Mariglen 0

Drejtuesi ekzekutiv i Aston Martin Andy Palmer tregon si do sjell një rilindje në kampanin britanike pas bërjes se aksionëve publike. 

Pikë se pari Palmer thot që ai synon të mbajë në Britanin e Madhe studentet që janë ekspert të sektorit që industria të fuqizohet dhe ato të kontribojnë dhe të rriten profesionalisht në Britani. 

Pas kësaj ai shpjegoj që ka bër një strategji e cila synon fokusin tek Azia dhe tek shfrytëzimi i vonesës se Ferrarit për të prodhuar SUV-in e saj. Aston Martin do nxjerrë SUV  e saj pas një viti dhe në këtë menyrë do jetë një hap para Ferrari-t. 

This post is also available in: English