Aston Martin Vantage i ri,në Britani të Madhe për herë të parë!

liridona 0

Po, është Aston Martin Vantage i ri, i drejtuar në Britani të Madhe për herë të parë.

Nëse keni nevojë të rikujtoheni, kjo Vantage është krejtësisht e re, por një komponent kyç është i njohur dhe është motori i saj, i cili është një V8 me binjakë-turbo 4.0 litër.

Këtu është bashkuar me një shpejtësi automatike me tetë shpejtësi dhe prodhon 503 kuaj fuqi dhe 505lb ft, të mjaftueshme për një kohë 3.5sec ne 0-62mph dhe një shpejtësi maksimale prej 195 m/ore. Kjo është makina më e lirë e Aston Martinit.

Është një 28cm i plotë më i shkurtër se DB11, për të mos përmendur 260kg me i lehtë. Megjithëse duket e gjërë ndihet çuditërisht (dhe mrekullisht) e ngushtë kur jeni në lëvizje gje e cila është gjithnjë e më e rrallë në universin e makinave të performancës.

Për herë të parë, një gri ose argjend i përmbajtur mund të jetë i pershtatshem për të treguar se sa mirë duket makina juaj.Cmimi i saj është i pabesueshem, eshte vetem £ 120,000.

[Best_Wordpress_Gallery id=”149″ gal_title=”AM”]

This post is also available in: English