Audi prezanton modelin TT të 2018

Admin 0

Audi TT është një makinë ikonë që njihet nga të gjithë. Janë shitur më shumë se 500,000 makina të tilla qëkur u prezantua për herë të parë në vitin 1998. Kjo ka qenë një nga makinat më të sukseshme të Audi-t.

Modeli i fundit i Audi përkon me 20 vjetorin e nxjerrjes në treg të kësaj makine dhe Audi ka bërë disa përmirësime tek Audi i ri. Një nga ndryshet e mëdha ka të bëjë me motorrët dhe veçanërisht me faktin që nuk do të ketë më motorr me naftë. Ju mund të zgjidhni ndërmjet 3 motorrëve që përdorin benziën si karburant: version bazë i cili prodhon 197 kuajfuqi, 40 TFSI i cili prodhon 242 kuajfuqi dhe 45 TFSI i cili prodhon 302 kuajfuqi.

Përveç këtij ndryshimi Audi ka bërë disa ndryshe edhe në dizajnin e makinës, por që në pamje të parë nuk duken. Ju do të shikoni që pamja e përparme ka ndryshuar disi si dhe tek disqet.

Çmimi i një Audi TT me pajisjet standarte si telefoni dixhital, zgjedhja e mënyrës së drejtimit në aplikoacionin Drive Select dhe Bluetooth është 30,000 paund.

This post is also available in: English