Audi R8 mund të bëhet një makinë elektrike.

Admin 0

Zërat se Audi nuk do të vazhdojë me gjeneratën e tretë të modelit R8 kanë ardhur duke u shtuar, por informacionet e fundit tregojnë se Audi R8 mund të bëhet një makinë elektrike. Ky është një veprim i çuditshëm duke marrë paraysh çfarë ndodhi me Audi R8 E-Tron. Kjo makinë nuk arriti të dale asnjëherë në treg. Prodhimi i saj ndaloi pas ndërtimit të 100 makinave provë.

Me sa duket Audi beson se hera e tretë do të jetë do të jetë më e sukseshme se provat e mëparshme dhe në vitin 2022 do të prezantojë një makinë të re Audi R8 E-TronKa zëra se makina e re do të ketë një fuqi motorrike prej 1000 kuajshfuqi dhe do të arrijë shpejtësinë nga 0-62mph në vetëm 2 sekonda.

This post is also available in: English