Audi RS3 sfidon Porsche 718 Cayman! Cila mendoni se do të fitojë?

liridona 0

Kjo është një betejë mes makinave sportive gjermane si një Audi RS3 dhe një Porsche 718 Cayman.

Ne e dimë se asnjëra nga këto makina nuk është makina muskujsh. Në fakt, kjo garë mund të jetë më emocionuese se shumica e garave sepse dy makina janë shumë të ngjashme.

Audi RS3 ka një motor të drejtpërdrejtë 5-turbocharged 2.5-L me 395 kuaj fuqi dhe 354 lb-ft çift rrotullues. Zero në gjashtëdhjetë meter është bërë në vetëm 4.1 sekonda, ndërsa shpejtësia e lartë është 174 m/ore. Një 7-speed dual-tufë siguron fuqi për të gjitha 4 rrota, dhe e gjithë makina peshon 3,351 lbs.
Porsche është jashtëzakonisht e ngjashme me vet 2.5-L turbo 5 cilindra, por duke bërë 361 kuaj dhe 317 lb-ft. Zero për të gjashtëdhjetë është bërë edhe në 4.1 sekonda, por shpejtësia e lartë është vlerësuar në 180 m/ore në Porsche.