Mariglen

Recent Post

Lincoln Continental ka fut në dizajn një element të papritur

Shumicën e rasteve që prodhuesit e makinave, prezantojnë koncepte të reja, pikërisht ato nuk pë

300.000 Dollarë mungojnë nga parat që ranë në rrugë nga makina e blinduar që po i transportonte(video)

Në East Rutherford të New Jersey – Afro 300.000 dollarë nuk janë gjetur ende dy ditë pasi

Kjo është makina fantastike që është një Lamborghini Gallardo e fshehur brenda një Ford Mustang

Kur duam të blejmë një makinë gjithmonë mendohemi të blejmë një makinë amerikane apo një su

Jaguar përgatit makina të përshtatura për kafshët

Prodhuesi Britanik ka njoftuar që modelet E-Pace, F-pace, I-Pace dhe XF Sportbrake do të ken akseso

Aston Martin synon të arrijë Ferrari-n në të ardhura

Drejtuesi ekzekutiv i Aston Martin Andy Palmer tregon si do sjell një rilindje në kampanin britanik

Cadillac planifikon të prezantojë modelin XT6 në Ditroit Auto Show

Të Merkuren u konfirmua nga kompania Cadillac që do zbulojë modelin e ri XT6 Crossover  në m

Momente paniku në garën e Çmimit të Madh të Abu Dhabi në Formula 1(video)

Momente paniku në garën e Çmimit të Madh të Abu Dhabi në Formula 1, kur në xhiron e dytë, mak

Shumë Chevy Silverados për çudi kanë konsum më të lartë se gjeneratat e kaluara

Çuditërisht, disa konfigurime të reja 2019 Silverado në të vërtetë janë më pak efikase në k

Opel Corsa-t e prodhuar gjatë viteve 2006-2014 kanë një sekret

Në qoftë se keni një makinë Opel Corsa që është prodhuar në Angli nga viti 2006 deri në 2014