Autopiloti shpëton shoferin e Tesla Model 3 nga kamioni i “çmendur”.

liridona 0

Ky është një ndër rastet e shumta kur Tesla Model 3 navigon me Autopilot.

Rasti i parë i shmangies është një frenim automatik emergjent. Rasti i dytë është një manovër e shmangies majtas, që vjen si paketë e Tesla Autopilot.

 

Shumë pak makina janë të afta të njohin dhe të reagojnë në një mënyrë të tillë.

Shoferi i kamionit me siguri nuk e vëren makinën Tesla Model 3, por duket se tenton të ndërrojë korsi për t’i lënë hapësirë automjeteve të tjera.

Fatmirësisht, askush nuk është lënduar.