Benetti prezanton jahtin e njëmbëdhjetë të linjes Classic Supreme 132

liridona 0

Kantieri italian Benetti ka prezantuar modelin e njëmbëdhjetë të serisë Classic Supreme 132 të jahteve.Ky jaht njihet me emrin BS011.Ky jaht është i gjatë 40.24 metra.

Pjesa e jashtme është dizenjuar nga Stefano Righini ndësa pjesa e brendshme nga Benetti’s Interior Style Department në bashkëpunim me arkitektin meksikan Ezequiel Farca.

Një tipar dallues është xhakuzi e cila ndodhet në një pozicionin që ka një pamje të mrekullueshme të detit.

Si të gjithë jahtet e serisë Classic Supreme edhe tek BS011 është vendosur sistemi Benetti Exclusive Sea Technology(Best)i cili kombinon sistemet elektronike dhe ato argetuese në një sistem të vetëm.

This post is also available in: English