Bentley do të marrë “hua” nga Porsche Panamera.

liridona 0

Më i vogël i Bentley do të marrë hua nga një Porsche Panamera 4 E-Hybrid, në sajë të detajeve teknike të fituara nga një makinë zhvillimi që ishte zbuluar në Londër. Kjo do të thotë se Flying Spur, një vëlla i korporatës i Porsche-it në pronësi të VW, ka të ngjarë të marrë një version të dyfishtë turbo charged 2.9-litër V6 së bashku me një hibrid.

Në Panamera 4 E-Hybrid aktuale, sistemi i kësaj lëvizjeje nxit një total prej 462 kuaj fuqi dhe 516 lb-ft çift rrotullues.

Në SHBA, motori i benzinës është i mirë për 330 kuaj fuqi dhe 331 lb-ft çift rrotullues dhe motor elektrik prodhon 136 kuaj fuqi dhe 295 lb-ft çift rrotullues. Ky motor ndodhet midis motorit dhe transmisionit të dyfishtë me tetë shpejtësi PDK.

Mos prisni që treni hibrid të ofrohet në këtë brez të Spur Flying, pasi ajo është tashmë në rrugën e saj jashtë. Përkundrazi, sistemi pritet të debutojë në makinat e brezit të ardhshme, që do të ndodhë në 2019, e cila gjithashtu do të ofrohet me motorët V8 dhe W12.

[Best_Wordpress_Gallery id=”123″ gal_title=”Porsche Panamera”]

 

This post is also available in: English