“Birdman” nuk mund të paguaj për Maybach Exelero-n e tij 8 milion dollarësh

armir 0

Cili do të porosiste një Maybach 8 milion dollarësh?
I njëjti tip i cilli do të merrte një tjetër Maybach dhe do ta copëtonte atë me sharrë dhe pipëz saldimi.

Shumë përpara se Jay-Z dhe Kanye West të nxirrnin muzikën Otis, Bryan “Birdman”  Williams kishte porositur makinën e tij të tipit Maybach Exelero.
Cmimi: 8 milion dollare.
Një kusur xhepi për një djalë si ai që vlen mbi 100 milion dollarë me një Veyron dhe Landaulet ne garazhin e tij. Por tani ai duket se ka hyrë në disa telashe.

Mesa duket, “Birdman” akoma i detyrohet para mjeteve të tjera dhe duhet të shlyej akoma nga 8 milionshi i Exeleros te pronari Arnaud Massartic. Deri sa ta shlyej, mbetet pronë e sipërmarrësit Europian edhe pse “Birdman” shumë mirë mund të gjejë një mënyrë për të punuar në videon e tij të ardhshme në të njëjtën mënyrë.

This post is also available in: English