BMW C400X një çmenduri me përmasa mesatare

liridona 0

Vendimi i BMW për të hyrë në tregun e skuterave me përmasa mesatare këtë u bazua vetëm tek numrat. Në të gjithë botën ky sektor ka një shitje mesatare konstante prej afërsisht 35000-40000 motorrë në vit. Kjo do të thotë që është një ide e mirë për të hyrë në këtë treg fitimprurës.

Në mënyrë që të hyjë fuqishëm në treg BMW ka gati dizajnin e një motorri 350 kubikësh të quajtur C400X i cili është prodhuar në fabrikën e BMW në prodhuar në Kinë.

C400X kap një shpejtësi maksimale prej 86 mph pa u dridhur motorri.Ajo ka sistemin ASC i cili të ndihmon në stabilizimin e motorrit kur e rrit shpejtësinë në rrugë me lagështirë.

Ndryshe nga rivalët e saj BMW i ka dhënë motorrit të saj një pamje më sportive.Kjo do të thotë që ka më pak hapsirë se  skuterët e tjerë për të mbajtur gjëra.

Dizajni sportiv i C400X nuk të lejon që gjatë ecjes ti mbash këmbët përpara sepse është një shtmotorr i shkurtër.BMW C400X është shumë i përshtatshëm për të ecur në rrugët e ngushta të qyteteve si dhe shumë argëtues për të ecur në rrugët e gjera.

[Best_Wordpress_Gallery id=”212″ gal_title=”MOTO”]

This post is also available in: English