BMW dhe kompania The North Face krijojnë tendën mbi rrota

armir 0

Projektuesit e BMW dhe kompania The North Face na prezantuan me një tendë fushuese të fortë dhe të lehtë në festivalin CES 2019.

Qellimi është që të krijohet një lloj tende e re kundra ujit dhe e ajrosshme që do quhet Futurelight. Është  e ngjashme me Gore-Tex, por kompania deklaron që kjo tendë ofron më shumë ajrosje dhe është më shumë waterproof falë hapjeve Nano-Size.

Kompania BMW ka treguar se grupi i projektuesëve e mori inspirimin për të krijuar këtë tendë nga koncepti BMW Gina 2008.
Dizajni që është marrë nga BMW Gina 2008 e ka bërë të duket si një tendë mbi rrota.

Për momentin dhe tenda është akoma një koncept por shumë shpejt këtë vit do të prezantohet në North Face Gear.