BMW F700GS nuk ka konkurent

Mariglen 0

Nëse po kërkoni një motorr të lehtë dhe të manovrueshëm për të udhëtuar në rrugët e ngushta të qytetit që ka dhe sistemin ABS atëherë BMW F700GS duhet të jetë zgjidhja juaj e parë.

Ky është një motorr i mrekullueshëm në kthesa dhe shumë i manovrueshëm duke ju dhënë siguri edhe kur ecni shpejtë. Nuk është si BMW R1200GS i cili është perfekt për udhëtime të gjata por është i paparë nëse udhëtoni në distanca të shkurtra. Çmimi i  një motorri të përdorur si ky fillon nga 4495 paund.

This post is also available in: English