BMW M2 e konvertueshme? Ja sa e vërtetë është kjo gjë!

liridona 0

BMW M2 Convertible nuk ekziston. Jo zyrtarisht. Por kjo nuk është halucinacion. Një sintonizues gjerman me emrin Lightweight Performance ka kthyer një seri të rregullt të konvertueshme në një M2 të hapur në krye.

“Konvertimet vizuale nga një Seria 2 e konvertueshme në një M2 tashmë ekzistojnë,” shpjegon Lightweight. “Kështu që nuk do të ishte një sfidë për ne.”

Sfida e tyre, në vend të kësaj, ishte, për të futur listën e hollë të përmbajtjes teknike të Coupe M2 në një trup që nuk ishte projektuar ne të vërtetë. Natyrisht. Kjo makinë e lehtë – me emër ‘Hillary’ për arsye që me të vërtetë nuk e kuptojmë – shton kutinë e shpejtësisë M2 me shtatë shpejtësi të dyfishtë.Ka më shumë, natyrisht. Shkon me frenat origjinale të furgonit të 2 Series, por shton linjat e frenimit të çelikut, merr shtrirjen ABS të M4 GTS.

Rezultati i përgjithshëm është një makinë që, sipas Lightweight, ju lejon të shijoni “rrugët e vendit dhe kalimet malore me kënaqësi maksimale”. Nëse doni një, Lightweight thotë se do të kushtojë € 75,000.

[Best_Wordpress_Gallery id=”131″ gal_title=”BMW M2 Convertible”]

This post is also available in: English