BMW M8 del ne skenë në tre forma të reja!

liridona 0

Për shkak se bosat BMW-së kanë lënë të kuptohet se M8 do të vijë në tre shije: coupe, coupe gran (parashikuar në formën e konceptit më lart) dhe kabriolet. Dhe, se versioni i M8 i Serisë 8 do të jetë një kafshë krejtësisht e ndryshme për Serinë 8 të rregullt.

 

“850i nuk është vetëm 80 për qind e M8. M8 do të ketë një karakter krejtësisht të ndryshëm. “Kështu tha Markus Flasch, kreu i linjës së automjetit të Serisë 8.

Gjithçka është pjesë e një informacioni të saktë se BMW ka vendosur veten për Serinë 8 – ta mbajë makinën sa më të fokusuar të jetë e mundur.

Si i tillë, kjo veturë do të jetë në vënd të parë të makinave sportive BMW. Edhe pse kjo punë është bërë më parë nga Seria 6, 8 nuk është zëvendësim për të. BMW nuk është duke vrarë “6” , thjesht është duke e zëvendësuar atë për momentin.