BMW R1200GS,një nga motorrët më të mirë!

liridona 0

BMW R1200GS është një nga motorrët më të mirë për të bërë udhëtime të gjata përreth Europës.

Që nga momenti i daljes në treg me modelet nga 2004 deri tek 2012 ai është një nga motorrët më të shitur në Europë.

BMW R1200GS ka një motorr 1170 kubiksh dhe mjaft të përshtatshëm për udhëtime të gjata, ndërkohë që amortizatorët frenat dhe reahtshmëria e bëjnë atë një nga motorrët më të mirë për të udhëtuar. Ai vjen me një çmim prej 4300 paundësh.

This post is also available in: English