BMW vjen përsëri me ide gjeniale. Ja sa e mrekullueshme është BMW M4 Convertible ’30 Jahre’!

liridona 0

BMW ka ndërtuar një edicion special M4 Convertible. Ka më shumë fuqi. Ka më shumë zhurmë. Dhe vetëm disa do të ndërtohen.

Për të qënë më specifk, do të ndërtohen 300. Ajo është duke u prodhuar në nder të origjinales E30 M3 Convertible nga 1988 dhe quhet M4 Konvertueshme ’30 Jahre ‘.

Është në thelb një kabriol M4 që merr Paketën e Konkurrencës. Pra, ka kuaj fuqi shtesë prej 20 kuajsh mbi M4 standardin e hapur , suspendim adaptiv M me një modalitet SPORT (mbyllje të kapakëve) dhe përsëritje “jashtëzakonisht sportive” të diferencialit DSC dhe M.
Përsa i përket paraqitjes së jashtme, është e karakterizuar nga një lloj ngjyre e quajtur ‘Mandarin II uni’. Është e ngjashme me ngjyrën e ndritshme Dakar Yellow të E36 M3 Convertible.

Siç pritej, ekzistojnë edhe pajisje të tjera, si rrota 20in me ngjyrë gri dhe të holla, me shkëlqim, lëkurë të veçantë brenda, shiritat e karbonit po brenda .

Ende nuk është shpallur ndonjë çmim, por një M4 Convertible e rregullt, që nuk ka ngjyrë të verdhë, ose duhet të kapi 444bhp (por ne fakt kap 425bhp), fillon mbi £ 630,000. Më vonë do të publikohet edhe më cmimi i saktë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”26″ gal_title=”BMW M4 Convertible”]

Lini një Përgjigje