Bowler na prezanton paraprakisht me modelin e tyre më të ri

armir 0

Bowler na ka ngacmuar me fotografi të modelit më të ri Land Rover përpara se të shfaqet zyrtarisht mbas disa javësh.
Fotografia e shfaqur nga Bowler nuk tregon shumë detaje rreth makinës së re, por na shfaq diçka të rëndësishme, ky model  do të bazohet ose do ti përngjaj modelit Land Rover Defender.

Gjithashtu do të bazohet në platformën e ndërsektorit të Bowler bashkë me gjërat e tjera që ofrohen. Platforma është e përshtatshme me një numër të madh pjesësh të trupit që janë të ndryshme, duke përfshirë dhe 6 rrota. Nuk dihet akoma në fakt nëse makina e re do të ketë 4 apo 6 rrota, por është e sigurt që të gjitha rrotat do jenë aktive.

Një video e mëparshme për këtë makinë tregonte që do të fuqizohej nga një motorr V8.

This post is also available in: English