Brabus 800 është një Mercedes AMG E63S me shpejtësi maksimale 337 km/h

liridona 0

Të shquar në ekspertizën e tyre për krijimin e Mercedes-Benz më të shpejtë në botë në 40 vitet e fundit, ideja e tyre e shtyrjes së limiteve në performancë, komfort dhe ekskluzivitet është e njohur në mbarë botën.

Nëse ka prej atyre që besonin se Mercedes-Benz AMG E63S i mungonte fuqia e nevojshme, Brabus është këtu për tu zgjidhur këtë problem.

Të shquar në ekspertizën e tyre për krijimin e Mercedes-Benz më të shpejtë në botë në 40 vitet e fundit, ideja e tyre e shtyrjes së limiteve në performancë, komfort dhe ekskluzivitet është e njohur në mbarë botën.Fibra karboni, disqe alumini 21-inç dhe xhepa të mëdhenj aerodinamikë flasin më shumë rreth karakterit të kësaj makine.Motori twin-turbo V8 me sistem drejtimi me katër rrotat e dërgon Brabus 800 nga 0-100 km/h në 3.2 sekonda. Përgjatë 2.8 kilometrave makina arrin shpejtësinë e saj maksimale prej 337 km/h.