Bruder EXP-4, perfekt për udhëtime me terrenet e vështira

armir 0

Jeni gati për udhëtime me terrene të vështira?
Bruder EXP-4 po. Ju prezantojmë më një mjet ekspeditash ”off road”.

Ky trailer kampingu ka një bosht të vetëm ndërsa amortizatorët i ka për terrene të vështira ‘off road’ me goma që arrijnë madhësinë deri në 43 centimetra.

E veçantë është që ky mjet e mban shumë të sigurtë kampuesin tuaj dhe ka aftësinë që ti përshtatet të gjitha terreneve shumë shpejt. Madje është ndërtuar për ti bërë ballë temperaturave dhe kushteve të motit ekstreme.

This post is also available in: English