Bugatti Chiron tashmë edhe si Lego! Ja sa copa janë dashur për ta ndërtuar!

liridona 0

Vendi i Bugatit Chiron në histori është i sigurt. Jo për shkak të regjistrimeve me shpejtësi por ne i referohemi lajmit të sotëm, në të cilin Chiron është bashkuar me klubin ekskluziv të makinave të përjetësuar në Lego Technic.

Ne jemi duke folur 3.599 copë, duke ndërtuar një model që është 14 cm i gjatë, 56 cm i gjatë dhe 25 cm i gjerë, duke e bërë shkallën 1: 8.Modeli i Lego Porsche 911 GT3 RS përmbante vetëm një pjesë të papërshtatshme prej 2,704 copë gjatë një tundje në mesnatë, edhe pse përmasat e saj përputhen me Bugatin.

Ka një motor W16 me 16 pistonë, një kuti me tetë shpejtësi. Nën mbulesën, do të gjeni një numër unik serial dhe do të përfshihet një ‘broshurë kolektori’ në set.
Shefi i Bugatti Stephan Winkelmann tha: “Modeli Lego Technic i Chiron Bugatti është shprehje e kësaj lidhjeje të përsosur. Unë jam i impresionuar me saktësinë dhe përsosjen me të cilën makina jonë super sportive është përkthyer në botën Lego “.

This post is also available in: English