Bugatti tërheq modelin e makinave Chiron nga Amerika

Admin 0

Bugatti ka tërhequr një nga makinat më të shtrenjta të prodhuara ndonjëherë nga Amerika për shaka të problemeve me airbeg-un. Sipas zyrtarëve të zyrës së Sigurisë për Trafikun në Autostrada në Amerikë airbeg-ët nuk janë vendosur në mënyrën e duhur. Një kompani e quajtur Key Safety System ka prodhuar dhe vendosur airbeg-ët në fabrikën e saj në Rumani.

Ky problem u shfaq gjatë disa testeve të bëra atje. Bugatti gjithashtu do të rregullojë pa pagesë edhe makinat e shitura që kanë këtë lloj problem. Bugatti është duke kontrolluar të gjitha makinat e saj të shitura dhe të pashitura duke përcaktuar se cilat kanë nevojë për riparime. Ky është një problem i madh sidomos për një si Chiron e cila ecën me shpejtësi të madhe dhe mundësitë e ndonjë aksidenti i ka më të mëdha.

This post is also available in: English