Cadillac planifikon të prezantojë modelin XT6 në Ditroit Auto Show

Mariglen 0

Të Merkuren u konfirmua nga kompania Cadillac që do zbulojë modelin e ri XT6 Crossover  në muajn tjetër.

Makina me tre reshta sendilesh do të jetë diçka midis modelit Cadillac XT5 Crossover dhe Cadillac Escalade SUV. Këtë hapësirë boshë kompania ka kohë që ka dashur ta mbushë.

Dizajni i XT6, si dhe shumë nga modelet e se ardhmes, pritet që të jenë ndikuar nga koncepti Escala i vitit 2016 dhe do mungoje vazhdimi i gjuhës dizenjuesë që fillojë me XT4 Compact Crossover.

Modeli XT6 i cili do të shfaqet me 13 Janar, pritet të arrijë tek dyqanet nga mesi i vitit. Është modeli i dytë nga pesë në total që nxjerrë Cadillac deri 2021.

Pritëshmerit për këtë model të ri janë të larta dhe kompania Amerikane shpreson ti jape një shtysë rënjës së shutjeve.

This post is also available in: English