Cadillac sapo ka zbuluar makinën e saj të parë plotësisht elektrike

ardita 0

Cadillac ka publikuar disa fotot të makinës së parë të saj plotësisht elektrike natën e së dielës përpara ekspozimit në Detroit ‘Auto Show’.  EV i ri, i cili ende nuk ka një emër, do të mbajë shumicën e dizajnit të jashtëm të Cadillac. 

Informacion shtesë do të lëshohet nesër, por Cadillac la të kuptohet se automjetet e tyre të ardhshme elektrike do të kenë avancuar bateritë të cilat janë projektuar për “përdorshmërinë maksimale në të gjitha formatet e automjeteve GM.” Kompania gjithashtu vuri në dukje se platforma është projektuar për të mbështetur EV me front, rear dhe të gjitha-wheel drive. 

Në një deklaratë, presidenti i Cadillac Steve Carlisle tha se “EV e Cadillac do të ‘godasë zemrën’ e tregut të crossover dhe do të plotësojë nevojat e konsumatorëve në mbarë botën.” Ai vazhdoi duke thënë se modeli do të “përfaqësojë lartësinë e luksit dhe inovacionit gjatë pozicionimit të Cadillac si kulm i mobilitetit”.

This post is also available in: English