Cantiere delle Marche presents its new yacht

Mariglen 0

Kantieri italian Cantiere delle Marche ka prezantuar linjën e re rë jahteve eksplorues të quajtur Flexplorer. Kantieri gjithashtu ka filluar ndërtimin e jahtit të parë të kësaj linje i cili do të ketë një gjatësi prej 39.4 metrash. Dizenjimi dhe forma e jatit janë bërë nga kompania Hydro Tec.

Sipas zyrtarëve të Cantiere delle Marche jahti do të jetë totalisht një jaht eksplorues ndërkohë që do t’i shtohet fleksibiliteti dhe prakticiteti. Jahti do të akomodojë deri në 12 pasagjerë në 5 dhoma ndërsa 3 dhoma do të jenë për një staf prej 5 anëtarësh. Jahti do të ketë një shpejtësi maksimale prej 14 nyjesh ndërsa ajo normale e udhëtimit do të jetë 10 nyje.

This post is also available in: English