Category: Motoçikleta

Recent Post

Motoçikleta elektrike e së ardhmes, vjen me një teknologji të veçantë

Kompania me emrin Nawa së fundmi ka prezantuar motoçikletën e saj elektrike Racer. Prototipi Racer

Ja disa nga motoçikletat më të çuditshme që janë krijuar ndonjëherë

Ka disa persona që kërkojnë të bien në sy sa më shumë dhe nuk mjaftohen me pamjen që kanë mo

Shpikje, kjo biçikletë mund të ecë

Biçikleta e cila mund të ecë është krijuar nga Carv dhe kjo kompani ka përdorur një sistem mja

Së shpejti do ketë Airbag edhe për motoçiklistët

Ju prezantojmë me Airbagun koncept për motoçiklistët i cili mund të revolucionojë sigurinë e t

Video/Ky mjet i gjithi elektrik do të ndryshojë mënyrën tonë të udhëtuarit

Ky mjet transporti është një nga miqësorët ndaj mjedisit. I quajtur ”The Sam”, mjeti

Një parkim i automatizuar nëntokësor për biçikleta në Japoni, ja si funksionon

Sistemi parkimit Eco Cycle nga firma Japoneze Giken ofron një zgjidhje mjaft efiçente për të park

Një motoçikletë elektrike, për vetëm… 100 mijë dollarë

Kompania ARC me qendër në Britani bëri të njohur në Milano modelin e parë të një motorçiklet

Mini-motorri elektrik vetëm me një rrotë

Ju prezantojmë me motorrin elektrik me një gomë të quajtur ‘Ryno’. Ky motorr i vogël kompakt

Honda CBR 1100XX Blackbird

Në pamje të parë kjo motoçiklet të lën të kuptosh që nuk është një e zakonshme. Honda CBR