Category: Te Tjera

Recent Post

Telashe për Boeing 737 Max, gjenden mbeturina në depozitat e karburantit

Të tjera probleme jaë shfaqur për gjigantin e prodhimit të avinëve, kompaninën Boeing. Në depo

Avioni më i madh në botë, modeli Boeing 777X kryen me sukses fluturimin e parë

Boeing ka përfunduar me sukses fluturimin e parë provë të aeroplanit më të madh në botë me dy

Rolls-Royce prezanton aeroplanin elektrik, para se të provojë rekordin e shpejtësisë

Me këtë aeroplan që lëvizë me ndihmën e baterive, Rool-Royce po tenton që të arrijë shpejtë

6 GABIME QË BËNI TË CILAT JU SHKATËRROJNË MAKINËN

Të qenit pronar automjeti nuk është diçka e lehtë. Duhet të kujdeseni mirë për të, në mëny

Si të shpëtoni baterinë e makinës tuaj nga shkarkimi?

Bateria, ashtu si shumë komponentë të tjerë të makinës ka nevojë për mirëmbajtje. Kjo do të

Mekanikët e Red Bull i hyjnë një sfide tjetër pas rekordit për ‘pit stopin’ më të shpejtë ndonjëherë në Brazilian Grand Prix

Pasi rekordin për ‘pit stopin’ më të shpejtë ndonjëherë në Brazilian Grand Prix, mekanikë

Video/Ky eshte traktori më i shpejtë në bote, hyn në rekordin Guinness me një shpejtësi prej 217 km/h

Nëse keni një fushë për të lëruar dhe dëshironi ta mbaroni atë në kohë rekord, ju mund të