Category: Te Tjera

Recent Post

Mercedes Benz me shkurtime, do të pushojë 1000 njerëz nga puna

Mercedes-Benz po planifikon të kursejë 1.65bn € duke prerë më shumë se 1.000 vende pune. Gjiga

Kina në ndërtim të trenit i cili kap shpejtësi deri në 600 km/orë

Kina ka zbuluar një prototip të një treni të ri që është i dizajnaur të arrijë shpejtësi de

“Flying V Plane” është avioni i së ardhmes

Planet për ndërtimin e një avioni në formën e “V” kanë marrë shtysë të re pasi linja kom

Shpikje, kjo biçikletë mund të ecë

Biçikleta e cila mund të ecë është krijuar nga Carv dhe kjo kompani ka përdorur një sistem mja

Video/Tanku i cili mund të lundrojë në det duke u kthyer në një varkë

Ky tank i stërmadh mund të lundrojë në det. Tanku i quajtur”Ultra Heavy-Lift Amphibious Con

Teknologjia e sitemit të vetë-drejtimit mbërrin tani edhe te traktorët

Kompania CHN Industrial e shpiku apo krijoi këtë koncept të këtij lloji traktori. Kjo lloj teknol

Autobusat në Britaninë e Madhe mund të mos kenë më nevojë për shofera

Ky autobus që shihni është me sistem vetë-drejtimi. Britania e Madhe ka lançuar për herë të p

Video/Të bësh drift me tank është detyrim për ata që i ngasin në ushtrinë Norvegjeze

Mund të duket shumë gallatë por me të vërtetë që të bësh drift me tank është një ushtrim

Mjeti me sistem vete-drejtimi i cili jua sjell ushqimet në shtëpi

Ky mjet vetë-drejtues jua sjell ushqimet te dera e shtëpisë. Është quajtur ”Nuro” dh

Volvo mendon për oqeanin, krijon produkte të cilat ndihmojnë në pastrimin e tij

‘’Muri i Gjallë’’ të cilin kompania Volvo ka ndërtuar në portin e Sydney është projektu