Çfarë ka brenda një veture të blinduar që po ju nxjerr probleme grupeve mafioze? (VIDEO)

ardita 0

Politikanët, pjesëtarët e familjeve mbretërore, sportistët, apo dhe yjet e showbizz-it janë gjithmonë të shoqëruar nga truprojat, por krahas tyre, ata kanë edhe vetura të blinduara për siguri.

Megjithatë, krahas armëve moderne dhe taktikave mbrojtëse që zotërojnë truprojat e tyre, mbrojtja e VIP’ave nënkupton se ata duhet të udhëtojnë me makina të sigurta respektivisht, vetura të blinduara.

Me pak fjalë, ndonëse nuk janë në nivelin e veturës së presidentit të SHBA’së (që është një blind i vërtetë i maskuar si makinë rruge), këto mjete me siguri që i hapin shumë probleme industrisë së krimit.

Por cfarë ka brenda makinave të blinduara dhe si duken ato?

Në videon më poshtë mund të shihni tri modele të tilla: Mercedes-Benz, Toyota Highlander dhe një Land Rover.

VIDEO: