Çfarë nuk shkon me këtë Mini?

Admin 0

 

Koha kur ky Mini klasik bënte bujë, lëvizja me bateri ishte diçka e pakonceptueshme. Makina që po shikoni në foto nuk është thjesht një Mini klasik por është një Mini Klasik Elektrik.

Shasia e makinës duket e mirëmbajtur pavarësisht viteve të shumta që kanë kaluar, ndërsa inxhinierët e kompanisë arriten që  ta konvertonin në elektrike. 

 

 

Këta të fundit nuk kanë zbuluar asnjë detaj dhe e vetmja gje që tregon ndryshimin është logoja e verdhë.

Mini Klasik elektrik do jetë e vetmja makinë që është konvertuar në elektrike dhe simbolika e saj është për të marrë një shije të modeleve të ardhshme.  

Madje këte vit presim të hidhet në treg një model elektrik me dy dyer pikërisht për 60 vjetorin e makinës së parë Mini. 

 

 

Lini një Përgjigje