Cheoy Lee ka gati për t’ju dorëzuar pronarit jahtin Bravo 78

Admin 0

Kantieri kinez Cheoy Lee ka përfunduar ndërtimin e jahtit Bravo 78 dhe është duke ja dorëzuar pronarit në Bahamas. Jahti është 23.8 metra i gjatë me dizenjin nga Mike Buvenich dhe Sylvia Bolton e cila dizenjoi pjesën e brendshme të jahtit. Kantieri kinez deklaroi se jahti ofron konfort, qetësi, relaks, fuqi dhe efikasitet.

Jahti ka mjaft hapsirë dhe ka një kuzhinë një zone ngrënie të madhe brenda dhe një tjetër jashtë nëse dëshironi të hani në natyrë. Gjithastu në jaht do të gjeni dhe një palzh të vogël artificial, një bar dhe një pishinë të vogël.

This post is also available in: English