Chevrolet ka zbuluar të gjitha të rejat për 2020 Silverado HD. Ja se çfarë dimë deri tani!

liridona 0

Chevrolet ka zbuluar të gjitha të rejat për 2020 Silverado HD. Ja se çfarë dimë deri tani.

Duket se është koha që tani nga Chevy të marr një pajme HD pas fundit të vitit.
Chevrolet thotë se ne do të arrijmë të shohim Silverado HD në shkurtin tjetër. Ndërtuar në Flint Miçigan së bashku me shumicën e kamionëve GM, Silverado HD do të jetë krejtësisht unik nga vëllai i saj i vogël 1500.

Nga pjesa e jashtme, 2020 Silverado HD merr gjithçka të re ku përfshihen fenerë të rinj, parakolp të ri, çati e re dhe një grilë të re, ku është shkruar një traversë me fjalën “CHEVROLET” në pjesën e përparme. Anët kanë pasqyra të reja, ndërsa pjesa e prapme ka një parakolp të ri, derën e pasme të re dhe dritat të pasme të reja.

“Motor i ri i benzinës” me një transmetim me 6 shpejtësi (ndoshta manual, por mund të jetë automatik), ndërsa tjetri është një Duramax V8, ka të ngjarë që i njëjti 6.6-L me 445 kuaj fuqi dhe 910 lb – pa çift rrotullues. Kjo do të vijë në një transmetim automatik me 10 shpejtësi që bëri Ford, por mos i tregoni Chevy. Ata janë të ndjeshëm në lidhje me këtë temë.

Ne nuk dimë shumë tjetër, përveç Silverado HD do të ketë “rritje të konsiderueshme në aftësitë e tërheqjes dhe ngarkesës” si dhe “teknologjitë dhe tiparet e projektuara posaçërisht për konsumatorët e kamionëve të rëndë”. Do të kemi më shumë informacione në shkurt.