Dalin fotot e Lexus IS 2021 përpara prezantimit zyrtar të saj, ja se si duket

ardita 0

Rivali i BMW 3 Series ka evoluar shumë që nga gjenerata e parë që u shfaq në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në vitin 2000. 

Disa burimeve të huaja ‘Almuraba’ dhe ‘Motor.ru na kanë bërë të mundur që të shohim pamjen e makinës përpara prezantimit zyrtar të saj.

Megjithëse imazhet janë të skanuara tregojnë shumë prej këtij Lexus-i, si pjesën e përparme, anësore dhe atë të prapme. Në shikim të parë duket shumë e ngjashme me makinën e tanishme, por ka dallime të dukshme.

Ka një dizajn të ri të dritave që mendojmë se është një përmirësim  i dukshëm mbi atë që shihet në makinën e tanishme. Pritet që ky Lexus të lançohet në vitin 2021.

This post is also available in: English