Debuton 2020 Audi R8 në festivalin e shpejtësisë ‘Goodwood’

ardita 0

Divizoni sportiv i Audi-t ka lançuar një version vetëm për pista garash të R8 coupe në festivalin e shpejtësisë ‘Goodwood’.

Ky Audi kushton 338 mijë euro dhe është krijuar për të qënë pjesë e grupit garues GT2 2020. R8 LMS GT2 janë bërë varg përditësimesh aerodinamike, me rritje të shasisë e motor të përditësuar të versionit standard V10.

Prodhon 631 kuaj fuqi dhe është versioni më i fuqishëm me motorin 5.2 litësh.