Dëgjoni zhurmën e motorrit të kësaj Hennessey Corvette Z06! Një makinë për tu patur! Video.

liridona 0

Nëse e doni të dyja Hennessey dhe Chevy, do të doni të shihni këtë video të postuar në kanalin YouTube të Henneseyt. 

Për ata që janë të interesuar te degjojne thashethemet që Hennessey eshte në gjendje të dali nga ‘Vette, kjo eshte e vertete. Hennessey ishte në gjendje te bëjë më mirë  modifikimet. Shikoni këtë video dhe vendosni ju nëse ja vlen kjo makinë: