Del në ankand makina klasike Lotus Esprit i vitit 1996

ardita 0

Forma dhe simboli i Lotus Esprit na sjell ndërmend disa ‘videogame’ të viteve 1990, tashmë ajo ka dalë në ankand.

Kjo makinë Lotus Esprit i vitit 1996 ka një motor V8 twin-turbo dhe shpejtësinë nga 0 deri në 100 km e arrin në më pak se pesë sekonda. 

Pronari aktual e ka patur atë këto gjashtë vitet e fundit, makina ndodhet në gjendje të shkëlqyer. Organizuesit e ankandit mendojnë se kjo makinë e veçantë e vitit 1996 do të shkoje midis 28 mijë paund-30 mijë paund.

This post is also available in: English