Del në shitje “Benzillac”, bashkimi i Mercedes SL dhe Cadillacut klasik

ardita 0

Dikujt i ka rënë ndërmend, për të cilën nuk dihet arsyeja, të bashkojë gjysmën e Roadsterit Mercedes 320 SL i vitit 1994 me gjysmën e Cadillacut klasik të vitit 1960.

Ky model unik dhe i çuditshëm ka motor të Mercedesit, me 6 cilindra, në kombinim me marshin automatik dhe sistemin e tërheqjes me vetëm rrotat e pasme.

Sa i përket çmimit, pronari i “Benzillacut” kërkon 8,500 dollarë (rreth 7,700 euro).