Dëshironi të blini një Ferrari? Këto janë 10 makinat më të lira të gjigandit italian

ardita 0

E themeluar në vitin 1929, Ferrari është një nga markat më të famshme të automobilave në botë, nëse jo më i shtrenjti. Kompania është e specializuar në prodhimin e makinave që janë ekskluzive dhe me shpejtësi të lartë.

Megjithëse disa nga makinat e tyre vjinë me një çmim të lartë që mund ta shohim vetëm në ëndrrat tona, është e mundur që ju të blini disa nga modelet e tyre me një çmim të lirë.

Me gjithë etiketat e çmuara të çmimeve, Ferrari mund të shesë rreth 7.500 makina të reja çdo vit. Nëse keni një Ferrari mirëmbajeni mirë sepse vlera e Ferrarit më të vjetër vazhdon të rritet.

Më poshtë ndodhen 10 makinat më të lira të Ferrari-t: 

10. 1988 Ferrari Mondial ($ 33,995)

9. 1995 Ferrari 348 Spider ($ 42,500)

8. 1985 Ferrari 308 GTS ($ 55,000)

7. 1980 Ferrari 400i ($ 20,000)

6. Dino 308 GT4 ($ 25,000)

5. 1999 Ferrari 355 F1 Spider ($ 55,000)

4. 1995 Ferrari 456 GT ($ 57,995)

3. 2001 Ferrari 360 Spider ($ 59,000)

2. 1951 Ferrari 340 America ($ 8,000)

1. 1966 Ferrari 330 GTS ($106,000)

 

This post is also available in: English