Diegje gomash nga Chevrolet eCOPO Electric Camaro(video)

Mariglen 0

Chevrolet suprizoj disa nga ne duke nxjerr versionin eleketrik eCOPO Camaro e përshtatur për gara akselerimi dhe i cili u prezantua në 2018 SEMA Show në Las Vegas.

  Chevrolet eCopo Camaro me ngjyrë blu, nuk është vetëm e shpejtë ( 400m për 9 sekonda )  por është dhe një test për sistemin 800 Volt, i cili lejon karikim më të shpejtë.

Specifikimet e Chevrolet eCOPO Camaro Concept specs:

  • Fuqi 550 kW(750 ho) dhe 813Nm çift rrotullues të fuqizuar nga dy motorra. Këto janë të lidhur me një sistem transmisioni automatik ”Turbo 400”/
  • Bateri 32 kW (pesha 318kg)
  • Sistem elektrik 800 Volt
  • 400 metra për 9 sekonda

This post is also available in: English